Fotografie dagdeel
Als u mij wilt inhuren als fotograaf kunt u voor een dagdeel het beste voor dit pakket kiezen.

Wat krijgt u daarvoor? Een fotosessie van om en nabij 8 uur. Op de locatie kom ik dan langs met mijn apparatuur en maak ik professionele foto's op uw en mijn aanwijzingen. Daarna maak ik een selectie van de mooiste foto's die u dan digitaal aangeboden krijgt. Een kleine bewerking, retouchering zit inbegrepen in de prijs.

Een eventueel album zal altijd in samenwerking worden gemaakt, hiervoor reken ik alleen de kostprijs en verzendkosten. Als het gaat om huwelijken of jubilea en grote feesten dan kom ik altijd eerst langs om een praatje te maken en met elkaar gemakkelijk te worden. Op deze manier komen alle wensen en ideeën in een goede sfeer samen. Wilt u mij langer dan 8 uur boeken? Dat is geen enkel probleem in een offerte krijgt u netjes een voorproefje van de totale kosten, deze worden pas definitief als we samen akkoord zijn met de prijs. U hoeft dus niet te rekenen op verrassingen op de dag zelf.

Aangepast voor PD (11)

Aangepast voor PD (10)

Fotografie portret
Fotografie Portretten

In dit pakket kunt u kiezen voor een fotosessie aan huis of buiten. Hierbij maak ik op professionele wijze foto's van u, uw gezin, liefdesrelatie of huisdier.

Wat krijgt u daarvoor? Een fotosessie van om en nabij een uur. Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto's die u dan digitaal aangeboden krijgt, het aantal kan verschillen tussen de 10 en 30 foto's worden gezien als normaal. Een kleine bewerking, retouchering zit inbegrepen in de prijs.

Een eventueel album of foto-afdrukken zullen altijd in samenwerking worden gemaakt, hiervoor reken ik alleen de kostprijs en verzendkosten. Dit pakket is handig voor een portfolio-shoot. Is de deelnemer(ster) onder 18 jaar dan wordt er verzocht een volwassene mee te nemen naar de locatie. Eventueel meerwerk zal in een offerte worden vastgelegd. Dit is altijd in samenwerking met u.

Videografie
Videografie dagdeel

Als u mij wilt inhuren als videograaf kunt u voor een dagdeel het beste voor dit pakket kiezen.

Wat krijgt u daarvoor? Een videosessie van om en nabij 8 uur. Op de locatie kom ik dan langs met mijn apparatuur en maak ik een professionele video op uw en mijn aanwijzingen. Daarna maak ik een film van het beeldmateriaal die u dan digitaal aangeboden krijgt. De editing en een kleine review zitten inbegrepen in de prijs.

Als het gaat om huwelijken of jubilea en grote feesten dan kom ik altijd eerst langs om een praatje te maken en met elkaar gemakkelijk te worden. Op deze manier komen alle wensen en ideeën in een goede sfeer samen. Wilt u mij langer dan 8 uur boeken? Dat is geen enkel probleem in een offerte krijgt u netjes een voorproefje van de totale kosten, deze worden pas definitief als we samen akkoord zijn met de prijs. U hoeft dus niet te rekenen op verrassingen op de dag zelf.

Kaderweekend 13 (73)

Kijkduin2014-15

Project
Projecten

Als u mij wilt inhuren als fotograaf, videograaf of meewerkend cameraman kunt u mij inhuren.

Wat krijgt u daarvoor? Op de locatie kom ik dan langs met mijn apparatuur en maak ik professionele foto's, video's op uw en mijn aanwijzingen. U krijgt het ruwbeeldmateriaal of een editing van de set. Een kleine bewerking, retouchering zit inbegrepen in de prijs.

Wilt u mij boeken als zakelijke partner dan kunnen we in een gesprek en een offerte en een uitgewerkt plan tot goede afspraken komen.
Als het gaat om huwelijken of jubilea en grote feesten dan kom ik altijd eerst langs om een praatje te maken en met elkaar gemakkelijk te worden. Op deze manier komen alle wensen en ideeën in een goede sfeer samen.

Pasfoto's

U kunt op afspraak pasfoto's komen maken.
Hoe werkt dat? Gemakkelijk door te bellen of te mailen naar PictureDean of via het contactformulier met als onderwerp 'pasfoto'.

De pasfoto's hebben een vaste prijs van € 9.50 per set.

Een set bestaat uit 6 foto's deze zijn geschikt voor alle officiële documenten van de overheid.
Rijbewijzen, OV-chipkaart, identiteitskaart en natuurlijk het Nederlands paspoort.
Het mag ook een mooie pasfoto worden voor in de portemonnee van oma of opa.

De foto's zijn klaar terwijl u wacht!

Mocht onverhoopt de foto niet geaccepteerd worden dan krijgt u gratis een nieuwe set.

In het weekend en 's avonds bereikbaar tot 21:00. Met uitzondering van erkende feestdagen.

Maak een afspraak
Bel of email mij voor een afspraak, u kunt ook nog even naar het portfolio kijken.