Daan van Aken
Door en door fotograaf

Daan met camera 1

Als echte Hagenaar voel ik mij thuis in de Randsteden. Wanneer mijn ouders het toestonden nam ik mijn cameraatje mee naar buiten en schoot ik een rolletje vol. Van dieren tot mensen, het was allemaal prachtig.

Inmiddels zijn we velen jaren verder en werk ik niet meer met rolletjes en ben ik met de tijd meegegaan. De foto's en films staan nu netjes op een SD kaart en kunnen makkelijk worden verspreid in het digitale tijdperk. 

Wilt u een leuk album? Dan kan ik dat geheel voor u samenstellen, niet alleen een trouwalbum, ook familie-albums kunnen door mij samengesteld worden. Mooi digitaal geprint en verwerkt voor een lange levensduur. 

Toch liever alles digitaal houden? Dan zijn er tal van mogelijkheden en kunnen we samen kijken wat voor u het prettigst werkt. 

Met een paar kliks staan de leukste plaatjes op het scherm, mede doordat ú de foto maakt. Nog geen idee over de locatie, sfeer en uitstraling? Laat mij u dan helpen met advies tijdens de planning.

Ik sta garant voor hoge kwaliteit en wil dat ook laten zien aan iedereen, toch kies ik er soms voor foto's niet te publiceren. Wilt u meer werk zien of een vrijblijvende afspraak maken dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar info@picturedean.com.